bg_header

Internationaal verkopen
zonder zelf het werk te doen

Wij richten een Amazon account voor u in,
ontsluiten nieuwe markten en maken
jouw assortiment extreem goed vindbaar.

Internationaal Amazon marketing management

Samen met u bepalen we welke ondersteuning u nodig heeft bij de Amazon marketing in diverse landen. Onze Amazon experts helpen we u bij het starten in nieuwe landen en het management van Amazon campagnes waarvoor u niet de tijd of expertise hebt. Uw KPI’s en doelstellingen gelden als uitgangspunt.

Amazon Software: ProfitWiser

Experts in Amazon marketing en optimalisatie

Onze online marketing consultants staan klaar om u te helpen bij het behalen van de beste resultaten uit uw assortiment. Dat komt omdat ze de echte ROI van ieder product en in elk land kunnen meten. Zij hebben ervaring met bekende merken, niche aanbieders en grote web warenhuizen. Wij kunnen uw zichtbaarheid bij Amazon verbeteren door gericht clicks in te kopen, uw organische vindbaarheid te verbeteren en uw te adviseren bij het optimaliseren van de fullfilment.

Brand management en content optimalisatie

U wilt natuurlijk dat de merkbeleving ook op Amazon voor al uw producten in alle landen klopt. Hierbij moet u er ook rekening mee houden dat uw producten in de zoekmachine van Amazon goed vindbaar zijn en blijven. Wij hebben tooling ontwikkeld waarmee u eenvoudig en effectief de content van uw gehele assortiment kunt aanpassen en optimaliseren op Amazon voor alle landen wereldwijd. Indien gewenst dan kunnen wij dat voor u uitvoeren of een training verzorgen waardoor u het zelf kunt doen.

Onze fullservice Amazon marketing dienstverlening:

Amazon account aanmaken

Productlistings op Amazon

Adverteren op Amazon