bg_header

Winst op Amazon maximaliseren

Wij hebben een Amazon marketingtool ontwikkeld
speciaal voor veeleisende brands en retailers.
Hiermee bepaal je voor elk product
in elk land de optimale strategie!

Wat is de ProfitWiser?

ProfitWiser is een online marketingtool met een vooruitstrevende technologie om uw winst te maximaliseren.
Deze krachtige marketingtool maakt het managen en optimaliseren van uw assortiment in diverse landen eenvoudiger, sneller en effectiever.

profitwiser_contentoptimizer

Effectieve assortiments optimalisatie

ProfitWiser biedt de meest effectieve assortiments optimizer ter wereld. De kracht van ProfitWiser zit in een eenvoudige, snelle en effectieve optimalisatie van uw assortiment voor Amazon. Geen andere tool is zo goed afgestemd op de behoefte van de moderne marketeer die Amazon voor de internationale e-commerce groei te benutten.

Manage uw content en prijzen

Met ProfitWiser kunt u elk product voor elk afzonderlijk land handmatig optimaliseren. Zo kunt u per product de titel, omschrijving, keywords en pricing bepalen. U kunt een brand of categorie selecteren en producten altijd aan of uit zetten. Met de technologie van ProfitWiser weet u altijd aan welke knoppen u moet draaien!

profitwiser_price_ipad
profitwiser_channels

Real time inzicht in de ROI

ProfitWiser geeft als enige tool inzicht in de werkelijke ROI van elk product, elke categorie en per land. Een optimale ROI komt tot stand door uw effectieve campagne optimalisatie.

Actieve winstmaximalisatie

ProfitWiser geeft i dagelijks inzicht in de winstgevendheid. De tips zijn data driven en gesorteerd op omzetgroei en winst toename. U wordt een ster in repricing en content optimalisatie voor uw hele assortiment en voor alle landen in die u wilt verkopen. Heeft u hierbij extra ondersteuning nodig? Dan helpen we u bij uw expansie!

window_normal
europe

In alle landen meer winst op Amazon realiseren?

Als u over een account bij ProfitWiser beschikt, dan is het eenvoudig om te expanderen naar nieuwe markten. Onze experts helpen u met uw fulfillment en vertalingsvraagstukken. Test welke producten in welke markten voor u het meest winstgevend zijn!