Marketing to the max!

Wilt u wereldwijd een maximaal resultaat behalen op Amazon? Dan is adverteren essentieel. Wij plaatsen advertenties helemaal boven aan, hoger dan de niet betaalde resultaten. Het is belangrijk dat als Amazon gebruikers in hun eigen taal zoeken op zoekwoorden u vindbaar bent middels advertenties voor Amazon. Wij hebben veel ervaring met het winstgevend adverteren van producten. Ons team beschikt over de ervaring en tooling om een een maximaal resultaat voor u te behalen. Door te adverteren op Amazon (Sponsored Products) zijn uw producten zichtbaar binnen de zoekresultaten van Amazon.

Uw  campagnes worden beheerd door onze specialisten.
Bent u klaar voor Marketing to the max?

Meer verkopen met onze experts?

Net zoals bij Google Shopping kan men bij Marketplaces producten extra onder aandacht brengen met een Cost per click-campagne met als doel om verkopen te genereren. Het logische gevolg is dat er meer reviews worden achtergelaten en uw account meer autoriteit krijgt op Amazon. Uw producten zullen door deze stappen hoger ranken en beter vindbaar zijn binnen de zoekresultaten van Amazon. Onze marketing aanpak en methodes zorgen ervoor dat u meer uit uw Amazon advertenties haalt en tegelijkertijd organisch beter vindbaar wordt.

Gezamenlijk bepalen we welke marketingaanpak het beste bij u past. We stellen budgetten en doelen vast en binnen de voorwaarden proberen we het maximale resultaat te boeken.

Winstgevende campagnes op Amazon

BEHAAL MEER WINST OP AMAZON

Ga direct aan de slag met ProfitWiser of vraag een demonstratie aan:

Gratis testen
Demo aanvragen